Netwerk DAK - Door Aandacht Kracht
 
Bezoekers aan het woord

Download hier de uitnodiging.
De jubileumviering is op 16 november 2017 om 16.00 uur in de Doopsgezinde Kerk, Oude Boteringestraat 33, Groningen. De kerk is open vanaf 15.30 uur. Toegang is gratis, aanmelden vooraf via  info@openhof.org wordt gewaardeerd.

In dit boek laat Annemarie van der Vegt, pastor van de Open Hof, tien bezoekers aan het woord. Drie vrouwen en zeven mannen vertellen aan de hand van de tien geboden over hun leven, over hun vragen en dilemma’s en over hun opgedane levenswijsheden. Voorafgaand aan de interviews neemt de pastor u door middel van beeldende verhalen mee naar het leven op straat. Het boek is rijkelijk geïllustreerd met de aansprekende foto’s van mede-interviewer Roelof Rump.  
De feestelijke bijeenkomst wordt geopend door Gerhard ter Beek, directeur Open Hof. Daarna zal Erica Meijers, universitair docent Diaconaat van de PThU een inleiding op het boek houden. Het boek wordt vervolgens op theatrale wijze gepresenteerd in samenwerking met maskermaker/maskerspeler Frans Krom en zal daarna worden aangeboden natuurlijk aan de geïnterviewden en aan René Paas, commissaris van de koning in Groningen. Muzikale intermezzi, op orgel, worden verzorgd door de virtuoze Euwe Zijlstra. Kortom: een feestje. Het boek is onder het genot van een hapje en een drankje na afloop van deze feestelijke bijeenkomst te koop voor € 15,- of te bestellen via: info@openhof.org (excl. verzendingkosten).    

terug
 
 
In Beeld
Activiteiten bij de inloop
meer
 
Wat doet Netwerk DAK?
meer
 
Ons werk wordt mede mogelijk gemaakt door