Veerle Rooze - Directeur

"In september ben ik met veel plezier bij Netwerk DAK begonnen: omdat ik hoop dat we in de komende jaren samen een netwerk kunnen gaan vormen dat steunend, krachtig en zichtbaar is." E:veerlerooze@netwerkdak.nl T: 06 16 31 16 37

Meta Floor - Projectleider Luisterkracht

Als projectleider van het project Luisterkracht begeleidt Meta inloophuizen bij ontmoeting en beleidsverandering. E:metafloor@netwerkdak.nl T:06 488 09 550

Jasmijn Olk - Communicatiemedewerker

"Het waardevolle werk van inloophuizen, buurt- en straatpastoraat nog zichtbaarder maken: dat is waar ik mij bij Netwerk DAK voor inzet." E:jasmijnolk@netwerkdak.nl

Paul van Hattem - voorzitter

"Er voor de ander zijn, naast de ander gaan staan, helpen waar het kan en samen gemeenschap zijn. Dit hebben we keihard nodig om samen een betere wereld te maken."

Piet Kuijper - secretaris

"Onze ambitie is om stem te geven aan de kwetsbare groepen in onze samenleving, steun te geven waar nodig en te zorgen dat het belangrijke werk van inloophuizen, buurtpastoraat en staatpastoraat kan voortgaan."

Eelco Rommens - penningmeester

"Ik geloof dat iemand pas volledig tot recht komt in een gemeenschap. Omgekeerd bloeit die gemeenschap pas echt, als iedereen erbij hoort. Het is waardevol met Netwerk DAK eraan bij te dragen dat kwetsbare mensen ook mee kunnen doen en er wederzijdse banden ontstaan."

Norbert van Berckel - bestuurslid

"Het is mooi en waardevol om iets voor een ander te kunnen betekenen! Met die gedachte sta ik in het leven. Als bestuurslid van Netwerk DAK hoop ik dat op mijn manier in de praktijk te brengen."

Nienke van Dijk - bestuurslid

"Als bestuurslid bij Netwerk DAK vind ik het belangrijk dat er een stevige organisatie is die werkers in inloophuizen, buurthuizen en straatpastoraat verbindt."