Inloophuizen, buurtpastoraat en straatpastoraat bieden een plek voor kwetsbare mensen, die elders buiten de boot vallen. Dat doen zij vanuit de overtuiging dat ieder mens telt, dat blijvende zorg voor elkaar nodig is en dat iedereen een kans verdient.

Netwerk DAK bundelt 150 inloophuizen, buurt- en straatpastoraat door heel Nederland

Inloophuizen, buurtpastoraat en straatpastoraat verbinden beroepskrachten en vrijwilligers met dak- en thuislozen, vluchtelingen, ongedocumenteerden, mensen met psychiatrische problemen, eenzame wijkbewoners, mensen met geldzorgen en iedereen die nergens anders terecht kan.

Netwerk DAK

Netwerk DAK is hét netwerk van 150 inloophuizen, buurtpastoraat en straatpastoraat. In totaal gaat het om 160 beroepskrachten, 6.000 vrijwilligers en 22.000 bezoekers per week die elkaar ontmoeten en met elkaar optrekken. Netwerk DAK verbindt, versterkt en vertegenwoordigt hen.

Sluit je aan

Als lid van Netwerk DAK ben je onderdeel van ons uitgebreide netwerk met kennis en expertise over het werk van inloophuizen. Netwerk DAK organiseert uitwisseling en ondersteunt de aangesloten organisaties met advies, versterkt kennis en kwaliteit.