18 december: webinar ‘Relationeel werken in tijden van polarisatie’

Hoe ga jij om met de uitslag van de verkiezingen? Welke sfeer is er in de huiskamer of de buurt waar je werkt? We horen verschillende verhalen en ervaringen. Soms zijn er sterke uitspraken en statements. Anderen zijn voorzichtig, omdat de politieke verschillen zo groot zijn. Er is bezorgdheid: blijft iedereen zich veilig voelen? En soms ook vrolijkheid als een goede grap de lucht even klaart. Want mensen kennen elkaar al langer dan vandaag.

Samen gemeenschap zijn: dat is de grote kracht van ons werkveld! Juist nu, in een tijd waarin de onderlinge verschillen in de samenleving zo worden benadrukt, is verbinding extra belangrijk.

Op maandag 18 december van 15.30 tot 17.00 uur organiseren Netwerk DAK en Stichting Presentie een webinar. Tijdens deze bijeenkomst delen we ervaringen en zorgen, gaan in gesprek en reflecteren op wat relationeel werken betekent in tijden van polarisatie. Goed als je erbij kunt zijn!

Workshopleiders

De webinar wordt begeleid door Guus Timmerman en Yvon van Noort van Stichting Presentie. In dit interview deelt Guus Timmerman al een aantal inzichten over hoe je met elkaar in verbinding kunt blijven.

Aanmelden

Aanmelden kan door dit formulier in te vullen. Een week van tevoren ontvang je een link naar Zoom waarmee je kan aansluiten bij de webinar. Deelname is gratis.