JOTA Oostburg

Jota is gewoon een plek waar je als mens welkom bent. Waar je terecht kunt voor een praatje, een kopje cappuccino, koffie of thee, of waar je lekker de krant kunt lezen. Maar je kunt ook komen voor onze activiteiten: repair café, Jota aan tafel of meditatie. Onze gasten gaan geregeld met elkaar in gesprek. Zo ontstaan er verbindingen tussen mensen die elkaar gewoonlijk niet zouden ontmoeten. De verbinding tussen de programma’s en projecten wordt gevormd door het visioen van waaruit JOTA is ontstaan: “Jij zult liefde hebben tot je naaste, die een mens is zoals jij.”  

Meer over ons

Jota Jong: Jongeren komen iedere oneven vrijdagmiddag samen in JOTA om te chillen en elkaar te ontmoeten voor leuke activiteiten. Ook na school zijn jongeren welkom om huiswerk te maken. Twee keer per maand zijn er nieuwe activiteiten.

Jota Inspiratie: Taizéviering in de stilteruimte (2e woensdag vd maand, 16.30u)

Voedselbank: Wekelijks worden aan de achterzijde van JOTA pakketten van de Voedselbank Zeeuws-Vlaanderen uitgedeeld aan mensen in en om Oostburg die daarvoor in aanmerking komen.

Jota Sociaal: Mensen die geholpen willen worden om hun weg te vinden naar praktische of financiële ondersteuning kunnen terecht bij JOTA Sociaal. Nieuwe Nederlanders worden geholpen om zich thuis te gaan voelen: woensdagmiddag naailes en donderdagmiddag conversatieles.

Jota Reparatie: laatste zaterdag vd maand, 10-12u)

Naam en adres

JOTA Oostburg
Raadhuisplein 4
4501 BG, Oostburg

Documenten