Vertrek Pieternel Ermen bij Netwerk DAK

“Sinds 1 augustus jl. ben ik niet meer werkzaam voor Netwerk DAK. Na een (veel) te korte periode als stafmedewerker gewerkt te hebben, heb ik om gezondheidsredenen besloten te stoppen. Vooral in 2021 heb ik met veel genoegen op diverse plekken bestuursleden en werkers mogen ondersteunen bij uiteenlopende vraagstukken. Mijn bewondering voor het vele mooie werk dat verzet wordt door het hele land, is alleen maar gegroeid.

Sinds begin dit jaar was ik met ziekteverlof en het herstel vroeg – en vraagt – meer tijd dan ik voorzien had. Daarom deze stap, die ik met pijn in het hart genomen heb. Mijn voornemen is om heel beperkt werkzaam te blijven als bestuursadviseur voor het werkveld van Netwerk DAK. Maar alleen in mijn eigen regio: Eindhoven, Tilburg, Den Bosch, Breda.

Rest mij om iedereen met wie ik heb mogen samenwerken hartelijk te bedanken voor het vertrouwen en de prettige manier van overleggen en samen optrekken. En voor ieder van jullie: veel succes en alle goeds in deze onzekere tijden. Laat Gods zegen een bemoediging zijn om te blijven geloven en te blijven investeren in betere tijden. Onze harten en onze handen zullen immers het verschil uitmaken.”

Oisterwijk, Pieternel Ermen