Stek Den Haag zoekt Projectsecretaresse / Coördinator vakantieweken (19-02)

Heb jij er plezier in als zaken gesmeerd lopen en ben jij iemand aan wie mensen met een gerust hart iets toevertrouwen? En wil je jouw talenten graag inzetten bij een organisatie die werkt aan een stad waar iedereen tot zijn recht kan komen? Dan maken wij graag kennis met je!

Wij zoeken iemand die bij verschillende projecten secretariële ondersteuning biedt en de coördinatie op zich neemt van de vakantieweken, welke SIV organiseert voor mensen met een beperking. Iemand die goed kan samenwerken, maar ook zelfstandig taken uitvoert.

Ter ondersteuning van de organisatie zijn we op zoek naar een communicatieve en zelfstandige Projectsecretaresse / Coördinator vakantieweken voor 24 uur per week.

Wat ga je doen?
Je biedt, de helft van je werkweek, secretariële en administratieve ondersteuning aan diverse projecten van en processen van Stek. Ook val je af en toe in op de receptie van ons kantoor aan de Parkstraat, met de daaraan verbonden werkzaamheden.
Daarnaast ondersteun je, 12 uur per week, de voorbereiding en uitvoering van de vakantieweken voor mensen met een lichamelijke beperking. Je biedt praktische ondersteuning aan de vrijwilligers die tijdens de vakantieweken de leiding hebben. Belangrijke taken zijn het verwerken van aanmeldingen, het maken en versturen van brochures en het contact houden met gasten en vrijwilligers, voorafgaand aan een vakantieweek.

Wie zijn wij?
Wij willen graag het verschil maken. Stek, voor stad en kerk, wil mensen stimuleren zich met elkaar te verbinden, elkaar te beschermen, elkaar te versterken en elkaar te bezielen. Met 45 enthousiaste medewerkers en ruim 950 bevlogen vrijwilligers zetten wij ons in voor mensen in kwetsbare situaties. We zijn actief in opbouwwerk in de wijken, armoedebestrijding en individuele hulpverlening, de ondersteuning van vluchtelingen en mensen zonder geldige verblijfspapieren en in verschillende vormen van kinder- en jongerenwerk. Kijk maar eens op stekdenhaag.nl.

Stichting SIV organiseert vakantieweken voor mensen, voornamelijk ouderen, met een lichamelijke beperking. SIV wil mensen, die het in het dagelijks leven niet altijd makkelijk hebben, een vakantie geven met goede zorg en warme aandacht. Een week waarin we bij de zorg niet hoeven haasten, waarin plezier wordt gemaakt en tijd is voor een goed gesprek. De gasten komen uit de regio Den Haag-Delft-Zoetermeer. Elk jaar organiseert SIV 3 of 4 vakantieweken in Nederland, in voor zo’n 100 gasten, geholpen door 60 vrijwilligers. De vakanties vinden plaats in de zomer, ook is er één week in januari/februari. De coördinator is de enige betaalde kracht en is in dienst bij Stek.

Wie ben jij?
Jij wilt je talenten graag inzetten bij een organisatie waar het draait om mensen. Daarom spreken de missie, doelstellingen en het werk van Stek je aan. Door jouw praktische en hulpvaardige instelling kunnen mensen op je rekenen. Je werkt zorgvuldig. Je bent goed in organiseren, het signaleren van mogelijke problemen en het meedenken over oplossingen. Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden en kunt zowel in teamverband als zelfstandig werken. Je hebt enkele jaren relevante werkervaring.

Wat krijg je?

  • Werk in een dynamische en vrolijke organisatie van bevlogen medewerkers met hart voor mensen in moeilijke situaties;
  • Een aantrekkelijk en breed takenpakket;
  • Goede arbeidsvoorwaarden volgens de Arbeidsvoorwaardenregeling van de Protestantse Kerk in Nederland, w.o. een dertiende maand;
  • Een salaris – afhankelijk van opleiding en ervaring – van minimaal € 2.168 en maximaal € 2.848 bruto per maand (bij een fulltime aanstelling van 36 uur per week);
  • Scholingsmogelijkheden en talentontwikkeling;
  • Een dienstverband voor de duur van een jaar met de mogelijkheid van verlenging;

Informatie en solliciteren
Meer informatie over het werk van Stek is te vinden op www.stekdenhaag.nl. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Derk Stegeman, directeur, of met Marianne Polderman, via 070-3181616, mpolderman@stekdenhaag.nl.

Solliciteren kan tot en met 19 februari door een gemotiveerde sollicitatiebrief, vergezeld van een curriculum vitae te sturen, gericht aan Derk Stegeman en verstuurd naar Riccardo Fabrizi (Rfabrizi@stekdenhaag.nl). De eerste ronde sollicitatiegesprekken vindt plaats op dinsdag 28
februari.