Start van gesprekken over de toekomst

Op 9 mei gingen acht straatpastores in gesprek over de toekomst: wat verwachten zij van Netwerk DAK en wat willen ze bijdragen aan het netwerk. Een week later volgen de andere gesprekstafels met grote en kleine DAK-leden. Wil je nog mee praten? Dat kan, op 17 mei van 10.00 tot 12.00 in Utrecht of op 17 mei om 13.30 uur online. Meld je aan via info@netwerkdak.nl.

We horen graag van jou hoe Netwerk DAK als koepel verder kan doorontwikkelen. Antwoorden op vragen als: Waar ben je echt mee geholpen? Wat doen we (al) goed en moeten we behouden. Wat zouden we nog meer kunnen doen? Wat is jouw rol als lid? Hoe organiseren we het samen optrekken? Vooral voor bestuurders is het belangrijk om hun mening te laten horen.

Het bestuur heeft Kuperus&Co, een expertise bureau op het gebied van verenigen, gevraagd het gesprek te begeleiden. We organiseren deze gesprekstafels in Utrecht en  online. Het globale programma is als volgt

  1. Kennismaking: wanneer was je trots op Netwerk DAK?
  2. Wat doen (andere) koepels (toelichting vanuit Kuperus&Co)
  3. Wat kan Netwerk DAK als koepel bieden en waar heb jij behoefte aan (kijkend naar de 4 kernprocessen van een koepel)?
  4. Hoe wil je als lid hierin betrokken zijn en zelf bijdragen aan de versterking van Netwerk DAK als een koepel.

Het bestuur zal de inbreng van de gesprekstafels verwerken tot een concreet voorstel. Deze wordt na de zomer voorgelegd aan de leden in bijeenkomsten, met als doel eind 2022 een besluit te nemen.