Actueel

Naomi van Berkel projectleider Netwerkontwikkeling

Hallo! Mijn naam is Naomi van Berkel. Met ingang van 1 september ga ik met veel enthousiasme het team van Netwerk DAK versterken als Projectleider Netwerkontwikkeling.

Over mezelf

Mijn jeugd bracht ik door op Sint-Eustatius, onderdeel van de Nederlandse Antillen, met een Surinaamse moeder en een Nederlandse vader. Ik ben zo opgegroeid in drie culturen met elk eigen omgangsvormen en visies op de samenleving. Ik ben moeder van Elijah, mijn zoontje van zes.

Ik heb een achtergrond in Sociaal Pedagogische Hulpverlening, was docent jiujitsu en heb de master Master Zorg, Ethiek en Beleid afgerond. De afgelopen 9 jaar werkte ik met veel plezier en betrokkenheid bij het Annahuis en Augustinus Parochie in Breda.

Een sterk netwerk

In de afgelopen jaren merkte ik hoe belangrijk de diversiteit van lokale organisaties is die verbonden zijn aan Netwerk DAK. Ik ben ervan overtuigd dat wij gezamenlijk de visie en werkwijze van ons werk kunnen verdiepen, en elkaar als netwerk kunnen versterken in het sociale domein. Zonder hierbij de eigenheid van elke lokale organisatie uit het oog te verliezen. De urgentie van ons werkveld zal de komende jaren alleen maar groter worden: mensen in kwetsbare situaties lopen steeds vaker tegen complexe systemen en langere wachtlijsten aan.

Uitdagingen

Als Projectleider Netwerkontwikkeling wil ik gaan kijken tegen welke uitdagingen elke lokale organisatie aanloopt en hoe we hierin samen kunnen optrekken en van elkaar kunnen leren. Bijvoorbeeld als het gaat om fondsenwerving of het ondersteunen en werven van vrijwilligers.

Ik kijk ernaar uit om elkaar te leren kennen, samen op te trekken, uitdagingen gezamenlijk aan te gaan en zo de waardevolle visie van ons werkveld te versterken!