Veel aanvragen bij Noodfonds Netwerk DAK

Al ruim 70 aanvragen ontving het Noodfonds van Netwerk DAK. Bijvoorbeeld eten voor ongedocumenteerden die opeens hun schoonmaakbaantjes kwijt zijn, hulp voor sekswerkers, steun voor thuislozen die iedere dagstructuur kwijtraakten. Zo werden de mensen die echt in de knel komen snel geholpen. Ook aanvragen om op andere manieren present te zijn, zoals een koffie-fiets of partytent werden gehonoreerd.

Het noodfonds ontving bijdragen van 17 fondsen, waaronder Oranjefonds, Stichting Rotterdam, PIN. Met Kansfonds is goede samenwerking bij hogere aanvragen. Andere fondsen zijn Armoedefonds, Elise Mathilde Fonds, Fundatie Van den Santheuvel Sobbe, RC Maagdenhuis, RDO, AFAS Foundation, Carolusgulden, Koornzaayer Foundation, Pharus, Dr. C.J. Vaillant Fonds, FondsDBL.

Dien een aanvraag in als je extra kosten hebt voor noodhulp, extra kosten  voor veilige heropening van het inloophuis of om op andere manieren present te zijn. Een aanvraag indienen kan tot € 2500. Klik hier voor het aanvraagformulier.