Online studie- en inspiratiebijeenkomst ‘Presentie, ga erop uit!’

4 november, 2021

Van harte welkom bij twee studie- en inspiratiebijeenkomsten met het thema ‘Presentie, ga erop uit: van inloop naar uitloop tijdens en na corona.’ De eerste online bijeenkomst vond plaats op 15 april. Wij komen weer bij elkaar tijdens een online bijeenkomst op donderdagochtend 4 november 2021 van 10.00 tot 12.00 uur. Alle geïnteresseerden zijn welkom! Zet de datum alvast in je agenda. Het programma wordt later bekend gemaakt.

Van inloop naar uitloop
De coronacrisis heeft het werk van veel inloophuizen ingrijpend veranderd. Willen we terug naar het oude normaal, of is dit het juiste moment om met elkaar te zoeken naar nieuwe manieren van werken? Wat kunnen inloophuizen (‘inloop’) leren van de visie en werkwijze van het buurt- en straatpastoraat (‘uitloop’)?

Doe mee met het interactieve programma en denk na over nieuwe uitgangspunten en creatieve manieren om in beweging te komen. Het zijn bijeenkomsten waarin we van elkaar leren, met elkaar zoeken, samen onderweg zijn.

Terugblik april
De eerste bijeenkomst ‘Presentie, ga erop uit!’ vond plaats op 15 april 2021 met bijdragen van Andries Baart, Marchien Timmermans, drugspastor Zwanine Siedenburg en best practices uit de praktijk. Lees hier een terugblik op de studieochtend of bekijk de volledige opname hier op YouTube.