Regionale bijeenkomst ‘Provocatief met bezoekers’

27 september, 2021

Provocatief betekent: liefdevol, humoristisch en uitdagend. Met een provocatieve houding, reageer je op bezoekers op een manier die ze niet verwachten. Dat leidt tot verrassende gesprekken, die heel anders verlopen dan je zou verwachten.

In het najaar organiseert Netwerk DAK verschillende regionale bijeenkomsten door heel Nederland. Bij de regionale bijeenkomsten hebben we ieder jaar een leerzaam programma met ruimte voor uitwisseling. Dit jaar is het vooral gericht op vrijwilligers.

De regionale bijeenkomsten vinden plaats op de volgende momenten:

20 septemberRegio Noord-BrabantInloophuis Etten-Leur
27 septemberRegio Zuid-HollandInloophuis Domino, Gouda
26 oktoberRegio GelderlandMarkt 17, Wageningen

 

In de workshop leer je de waarde van deze benadering en wanneer je deze toe kunt passen. Tevens oefenen we met de provocatieve basishouding en leer je een gemakkelijke, altijd te gebruiken benadering. De workshop wordt geleid door Marieke Sillevis Smitt die trainer is en zelf provocatief werkt. Kijk eens op haar website.

Wat kun je verwachten:

9.15 uurDe koffie staat klaar!
9.30 uurWelkom
9.45 uurKorte inleiding over provocatief werken: wat is het, wanneer gebruik je het, waarom is het waardevol.
Koffiepauze en daarna oefening
Bespreken van de oefening
12.00 uurAfronden workshop en tijd om even na te praten
12.30 uurIedereen gaat naar huis

 

Aanmelden
Ben je werkzaam als coördinator of vrijwilliger in een inloophuis? Doe dan mee met de regionale bijeenkomst! Graag vooraf aanmelden via info@netwerkdak.nl. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Na aanmelding krijg je een bevestiging.