Praktijkbezoeken door het hele land

2 juli, 2021

Op woensdag vrijdag 2 juli (en een paar andere dagen) organiseert Netwerk DAK praktijkbezoeken door het hele land. Ga samen met vrijwilligers en bestuursleden op bezoek bij één van de 18 gastplekken om inspiratie op te doen, kennis uit te wisselen en elkaar te leren kennen. Elke lokale organisatie is uniek en geeft een ander zwaartepunt aan de invulling van het werk.

Programma

De praktijkbezoeken vinden in de meeste gevallen plaats in de ochtend. Bij verschillende gastplekken wordt een lunch verzorgd, op andere locaties neem je zelf een lunchpakket mee. Het bezoek en de precieze aankomsttijd spreek je zelf af met de gastplek waar je op bezoek gaat.

Bekijk hier het overzicht met alle gastplekken die je kunt bezoeken.

Aanmelden

Meld je vooraf aan via dit inschrijfformulier. Aanmelden kan tot woensdag 16 juni 2021. Wij doen ons best om te zorgen dat iedereen de gastplek van zijn/haar voorkeur kan bezoeken, maar geef ook een tweede keus op. Als vrijwilligers op eigen gelegenheid (zonder coördinator) verschillende inloophuizen willen bezoeken, kun je dit vermelden bij ‘overige opmerkingen’.

Velen van ons hebben een onzekere tijd achter de rug. Hoewel het belangrijk is om fysiek afstand te houden, is verbinding harder nodig dan ooit. Juist nu ten tijde van corona is het belangrijk om ervaringen uit te wisselen. De gastplekken nemen de maatregelen van het RIVM in acht. De ontmoetingen kunnen alleen doorgaan wanneer de versoepelingen van de coronamaatregelen worden doorgezet.