Netwerk DAK - Door Aandacht Kracht
 
Netwerk DAK zoekt twee bestuursleden

Download de tekst
Netwerk DAK zoekt twee bestuursleden
 
Netwerk DAK is het landelijke netwerk van inloophuizen, buurtpastoraat en straatpastoraat. Bij Netwerk DAK zijn 97 organisaties aangesloten, verdeeld over 117 locaties, groot en klein.
Het bestuur zoekt twee bestuursleden voor uitbreiding van het bestuur:

-iemand betrokken bij één van de aangesloten organisaties
en
-iemand met een breed netwerk binnen de kerken of het sociale domein.

Samen met de huidige drie bestuursleden levert u een bijdrage aan de kwaliteit van het netwerk en daarmee indirect aan 117 locaties waar dak- en thuislozen als mens gezien worden en hun kwaliteiten kunnen laten zien, waar eenzamen weer sociale contacten opdoen en waar ieder mens telt.

Het bestuur bestaat momenteel uit drie leden. Uitbreiding is wenselijk vanwege de groei van Netwerk DAK in de komende jaren. Netwerk DAK heeft een stafmedewerker in dienst, een administratief medewerker voor 4 uur, plus de leider van het project ‘DAK bij de tijd’. Daarmee is Netwerk DAK een kleine flexibele organisatie in een werkveld dat volop in ontwikkeling is. Het bestuur van Netwerk DAK is een meewerkend bestuur, ziet toe op de werkzaamheden van de medewerkers en is eindverantwoordelijk. Bestuur en secretariaat werken nauw samen. Het bestuur vergadert 8 maal per jaar in Utrecht en hoopt september 2017 compleet te zijn.
 
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Piet Kuijper, voorzitter Netwerk DAK, piet.kuijper@planet.nl; telefoon 0653512588, postadres Catharijnesingel 121, 3511 GX  Utrecht. Met geïnteresseerden wordt vooraf een oriënterend gesprek gehouden.
 
Meer informatie over Netwerk DAK is te vinden op www.netwerkdak.nl.

terug
 
 
In Beeld
Activiteiten bij de inloop
meer
 
Wat doet Netwerk DAK?
meer
 
Ons werk wordt mede mogelijk gemaakt door