Netwerk DAK - Door Aandacht Kracht
 
Extra Nieuwsbrief vacatures juni 2017
Vacatures

Bij Netwerk DAK is een vacature voor een medewerker voor 16 uur per week, in eerste instantie tot eind 2017
Omdat de activiteiten van Netwerk DAK toenemen, is er een vacature voor een derde medewerker. Deze medewerker werkt in nauwe onderlinge afstemming met de stafmedewerker. Op inhoudelijk, beleidsvormend en beleids-uitvoerend vlak. Gevraagd wordt daarnaast het actief meedenken over de lopende en nieuw te ontwikkelen activiteiten. Zoals bv. het ondersteunen van besturen, ontwikkelen van trainingsaanbod. Een belangrijke taak is het contact onderhouden op diverse wijzen met de doelgroep van opvangplekken. Kijk hier voor meer informatie.

Netwerk DAK zoekt twee bestuursleden
Het bestuur van Netwerk DAK zoekt vanwege de groei van de organisatie, twee bestuursleden voor uitbreiding van het bestuur:
-iemand betrokken bij één van de aangesloten organisaties
en
-en iemand met een breed netwerk binnen de kerken of het sociale domein.
Kijk
hier voor meer informatie.

Bericht

Gemeente eist VOG verklaring, wat nu?
Steeds meer gemeenten eisen dat vrijwilligers een VOG-verklaring hebben als voorwaarde om subsidie te geven. Als straatpastoraat, buurtpastoraat of inloophuizen kijken naar hun vrijwilligersbestand, dan roept dit vraagtekens op: Komen onze vrijwilligers hier wel voor in aanmerking? Is het een extra drempel? Wat kost dit allemaal?
Vluchtelingen kunnen al vrij snel na vestiging een VOG aanvragen. Een VOG wordt verstrekt op specifieke taken, dus ook mensen met een strafblad, kunnen wel een VOG krijgen om bijvoorbeeld gastvrouw/heer te worden. Maar dan nog.

Heeft u ervaring met de VOG-verklaring in het inloophuis, heeft u een gouden tip? Geef het door, en help een collega organisatie.
 
Volgende Nieuwsbrief
De volgende Nieuwsbrief verschijnt rond de zomervakantie. Mocht u de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, zendt u dan een e-mail naar secretariaat@netwerkdak.nl. Op facebook staat actueel nieuws en berichten van aangesloten organisaties.
 
 
 
In Beeld
Activiteiten bij de inloop
meer
 
Wat doet Netwerk DAK?
meer
 
Ons werk wordt mede mogelijk gemaakt door