Netwerk DAK - Door Aandacht Kracht
 
Ecksplorer supervisie

Vanuit zijn bedrijf Ecksplorer ontwerpt en begeleidt Gerard van Eck trajecten voor mensen, die zich als beroepskracht of vrijwilliger (bestuurlijk en uitvoerend) willen ontwikkelen. De trajecten zijn gericht op individuen, groepen, teams of organisaties.

Gerard van Eck (1958) is universitair opgeleid tot praktisch theoloog. Hij heeft jarenlange ervaring in werk op het snijvlak van kerk en samenleving, zowel in uitvoerende als ondersteunende functies. Tot voor kort was hij werkzaam in het arbeidspastoraat DISK. Hij is goed bekend met het werken vanuit de presentiebenadering.

Gerard van Eck is geregistreerd bij de Landelijk Vereniging voor Supervisoren en Coaches. Naast supervisie biedt hij ook andere vormen van begeleiding en ondersteuning aan:
- begeleiding netwerkbijeenkomsten
- individuele en teamcoaching
- begeleide intervisie
- communicatietrainingen
- begeleiding visie- en strategieontwikkeling
- praktijkonderzoek
Gerard van Eck werkt op basis van onderling vertrouwen, maar nodigt tegelijk uit om nieuwe, meer bij de persoon, rol of omgeving passende manieren van werken te ontdekken.

Er wordt zoveel mogelijk maatwerk geleverd. Een traject wordt voorafgegaan door een gratis oriënterend gesprek. Het tarief is afgestemd op de financiële draagkracht van de organisatie.

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te verkennen.
Telefoon: 033 – 45 66 229 || 06 – 46 48 54 87
E-mail: info@ecksplorer.nl.
Voor meer info: www.ecksplorer.nl. 

terug
 
 
In Beeld
Activiteiten bij de inloop
meer
 
Wat doet Netwerk DAK?
meer
 
Ons werk wordt mede mogelijk gemaakt door