Netwerk DAK
 
exposure 'oog en oog'

Symposium over exposure op 13 november in Amsterdam

Tijdens dit symposium, voorafgaand aan de promotie-plechtigheid van Rob van Waarde, spreken onder andere Erik Borgman en Henk Oosterling. De exposure past bij buurtpastoraat, straatpastoraat en inloophuizen. Bij de presentiebenadering probeer je contact te leggen zonder doelen vooraf; gewoon luisteren. ‘Exposure’ is een oefening om die houding aan te leren. Je probeert te kijken door de ogen van mensen die maatschappelijk niet meetellen. Dan ziet de wereld er heel anders uit. Noteer alvast de datum

 
Landelijke netwerkdag

2 november Stem in de Stad te Haarlem

Stem in de stad is een prachtig centrum met inloop, postadressen, straatpastoraat, bezinning etc. ’s Morgens gaat u op verkenning bij diaconale projecten en ’s middags doet filosoof Bart Brandsma uit de doeken hoe je op constructieve manieren met polarisatie om kan gaan. Bekijk hier alvast zijn polarisatieschema. Informatie over het programma volgt.

 
regionale bijeenkomsten PR uit het hart

Maandagavond 25 september 19.00 uur De Herberg in Dronten
Woensdag 25 oktober 14.00 uur Inloophuis Etten-Leur

De regionale bijeenkomsten gaan over PR en bekendheid. Het gaat niet alleen over (social) media, maar vooral ook over de dilemma’s erachter. Hoe maak je tijd voor pr en communicatie? Hoe zorg je voor de privacy van de bezoekers? Wat is een goede verhouding tussen inzet en resultaat? En, het belangrijkst, wat is eigenlijk de boodschap, die je wilt vertellen, en hoe zorg je dat die ook juist en recht uit het hart, overkomt?

 
 
Meer dan een dak
meer
 
Wat doet Netwerk DAK?
meer
 
Ons werk wordt mede mogelijk gemaakt door